Prijatelj objavio fotografiju gole zadnjice Majli Sajrus (FOTO)
Majli Sajrus sa prijateljem

Na Instagramu

Prijatelj objavio fotografiju gole zadnjice Majli Sajrus (FOTO)

Najbolji pri­jatelj pop­u­larne pje­vačice, Čejn Tomas, objavio je na svom pro­filu na Insta­gramu fotografiju Maj­line zadnjice.

Izgleda da Majli nema nikakvih prob­lema s tim da bude gola pored pri­jatelja, a Čejn je u opisu fotografije šaljivo napisao “Uspa­vana ljepotica”.

mil

Pje­vačici to uopšte nije zas­met­alo, a da se s najboljim pri­jatel­jem odlično provodi, može se vid­jeti po nji­hovim zajed­ničkim fotografi­jama, koje oboje često objavljuju po društvenim mrežama.

(tvojportal.me)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.