Karleuša pobjegla od Cece! (FOTO)
Jelena i Ceca

Pjevačice istim avionom otputovale u Cirih

Karleuša pobjegla od Cece! (FOTO)

Iako je često indirektno prozove na društvenim mrežama, Jelena Karleuša očigledno uživo ne smije ništa da kaže Svetlani Ceci Ražnatović, jer je u petak po podne bukvalno bježala od nje kada su se našle u istom avionu do Ciriha.

Naime, folk diva je putovala u Švajcarsku kako bi održala veliki koncert, dok je Jelena imala nastup sa Sašom Matićem, a iako se očekivalo da će se zajedno i vratiti u Srbiju, do toga nije došlo jer je pop pjevačica navodno promijenila let, piše Alo.

ceca

- Ceca i Jelena su imale zakazane nastupe u Švajcarskoj, a slučajno su se našle na istom letu do Ciriha. Kada je Jelena ugledala Cecu na aerodromu, nije mogla da vjeruje, a sve vrijeme je izbjegavala da bude u njenoj blizini, pa čak i kada su se zajedno našle u biznis klasi, JK je bila veoma nervozna. Ona je jedva čekala da slete u Švajcarsku, što je vrlo čudno, jer je u nekoliko navrata otvoreno pljuvala Cecu. Očigledno je da, kada se nađe u njenoj blizini, ne smije ništa da prokomentariše, već samo ćuti. Kako sam čuo, Jelena je obavijestila svoje prijatelje da će u nedjelju oko 12 doći u Srbiju, ali se to nije desilo, te vjerujem da je ona kupila novu kartu jer nije željela ponovo da sretne folk divu - izjavio je za „Alo!“ izvor koji se našao na licu mjesta, i dodao da se JK veoma unervozila na aerodromu.

- Kada je ugledala Cecu, Jelena se veoma unervozila i nije željela odmah da uđe u avion. Kako se nedavno vozila ekonomskom klasom, što je neko od putnika i zabilježio, vrlo je moguće da je pokušavala da rezerviše i sebi biznis klasu, ali ne mogu da tvrdim - kaže dobor upućen izvor.
Iako su svi očekivali da će u nedjelju u podne pjevačica i folk diva pojaviti na aerodromu u Beogradu, to se nije dogodilo. Nasmijana i ponosna na uspješan koncert, Ceca je stigla na Aerodrom „Nikola Tesla“, gdje ju je čekalo obezbjeđenje, koje ju je odvezlo do kuće gdje je sa porodicom sumirala utiske sa ovog nastupa. Zanimljivo je da Ceca sa sobom nije imala prtljag, te postoji mogućnost da će joj kao velikoj zvijezdi dostaviti na kućnu adresu.

Saša Matić se vratio bez JK!

Iako su zajedno otputovali, Saša Matić i Jelena Karleuša vratili su se iz Ciriha odvojeno. Kako je Jelena promijenila povratnu kartu, Saša je sletio juče u jutarnjim časovima sa svojim menadžerom, a na pitanja o koleginici sa kojom je nastupao, nije želio da odgovara.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.