Nestala glumica Misti Apam: Strahuje se da je mrtva
Misti Apam

Policija pokrenula potragu

Nestala glumica Misti Apam: Strahuje se da je mrtva

Američka policija pokrenula je veliki potragu za nestalom glumicom Misti Apam koja je uz Džuliju Roberts i Meril Strip glumila u filmu "August: Osage County".

Tridesetdvogodišnja Amerikanka posljednji put je viđena kako izlazi iz sestrinog stana u Muckelshootu u Washingtonu 5. oktobra. Svojima je rekla da ide u posjetu prijateljima i od tada joj se gubi svaki trag. 

Proglašena je i službeno nestalom, a nestanak je prijavio njen otac Čarls.

"Misti je ugrožena zbog svog zdravstvenog stanja. Nije stupila u kontakt ni sa porodicom ni prijateljima otkako je nestala. Nedavno je promijenila ljekove, pa je imala čudno ponašanje. Rekla je meni i svojoj mami da ne moramo više brinuti za nju. To mi je zvučalo kao da će počiniti samoubistvo pa sam pozvao policiju. Uvijek je bila sklona tome i prijetila je da će se ubiti nekoliko puta ali nikada nije to učinila", rekao je njen otac.

Apam je poznata po svojoj ulozi kućne spremačice Džone Monevate u filmu "August: Osage County". Ostvarila je i zapažene uloge u filmu "Frozen River" iz 2008. i "Jimma P." iz 2013. godine. Sa Dženifer Eniston je glumila u filmu "Cake" koji bi uskoro trebao da se nađe u bioskopima.

(CdM)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.