Prevario je sa Milicom Todorović:
Miloš i Andrea

Ne želi da mu oprosti

Prevario je sa Milicom Todorović: "Razvodim se, muž me vara!"(VIDEO)

Andrea Demirović (29) ne želi da oprosti koreografu Milošu Paunoviću (33) to što ju je prevario s Milicom Todorović (24).

Iako se Milica trudila da od medija sakrije da je u vezi s oženjenim muškarcem, paparaci su ih uhvatili kako se ljube. Međutim, malo je onih koji znaju da je Miloš i dalje u braku s Miličinom koleginicom iz Crne Gore, s kojom je prije pet mjeseci dobio sina. 

milica

Andrea je za “Blic” odlučila da govori o ovom skandalu.

- Iako nisam planirala da se oglašavam povodom naslova u žutoj štampi u kojima je akter moj suprug, jer nikada nisam osjećala potrebu da privatnim životom skrećem pažnju medija i publike na sebe, ovog puta, zbog velikog pritiska javnosti, odlučila sam da dam izjavu. Dakle, Miloš nije razveden, još uvijek smo u braku. Angažovala sam advokata i razvešćemo se, na moju inicijativu. Nemamo troje djece, već jednog predivnog petomjesečnog sina. Razdvojeni smo, ja sam sa bebom u Crnoj Gori - kaže Andrea.

Sarađivali
Miloš je svojevremeno bio član žirija u “Zvijezdama Granda”, a javnosti je poznat i kao koreograf nastupa “Flamingosa” i Ane Nikolić na Beoviziji, kao i evrovizijskog nastupa supruge Andree. On je autor teksta za njen hit “Odlazim”, a pojavljuje se i u spotu za tu pjesmu. Sedam puta uzastopno bio je državni prvak u latinoameričkim plesovima. Andrea je karijeru započela na Sunčanim skalama 2002. Četiri godine kasnije objavila je prvi album, a 2009. predstavljala je Crnu Goru na Eurosongu.

Ona navodi da je dugo živjela u zabludi.

- Do samog rođenja našeg djeteta, osjećala sam se srećno i voljeno u vezi s Milošem, koja je trajala pet godina. Onda sam, u najosjetljivijem trenutku svake žene, mjesec dana nakon porođaja, saznala da sam jedan duži vremenski period, koji uključuje i devet mjeseci moje trudnoće, živjela u zabludi. Nemam namjeru da komentarišem postupke i izbore mog i dalje zakonitog supruga, jer, na kraju krajeva, on je ipak bio moj izbor, loš, ali isključivo moj izbor, kao i zbog činjenice da je on otac mog djeteta. Nemam namjeru da se ovim povodom više oglašavam u medijima - zaključuje Andrea.

(blic)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.