Severinina suparnica u Pinkovim zvijezdama (VIDEO)
Aleksandra Blagojević

Hoće da bude pjevačica

Severinina suparnica u Pinkovim zvijezdama (VIDEO)

Aleksandra Blagojević, bivša djevojka Milana Popovića, takmiči se u "Pinkovim zvijezdama", a žiriju se predstavila Severininom pjesmom "Dobro došao u klub". Plavokosa Užičanka i kralj bakra zabavljali su se prije pet godina prije Severine, kada je Aleksandra živjela u Moskvi.

"Aleksandra i Milan su skoro dvije godine bili u emotivnoj vezi. Oboje su živjeli u Moskvi, gdje su u jednom srpskom restoranu i upoznali. On je dosta pomogao tokom njegnog školovanja na moskovskom muzičkom univerzitetu. Raskinuli su nakon njegovog rođendana na kom je ona bila, a  na kome je pjevala Severina, što je izuzetno naljutilo da bi nekoliko dana poslije u novinama pročitala da su otpočeli vezu, što je bilo povod za definitivan razlaz", rekao je dobro obaviješten izvor.

Nakon raskida Aleksandra se vratila u Srbiju, ali je uprkos raskidu sa Popovićem ostala u korektnim odnosima s njim.

Zanimljivo je da Aleksandra ne krije da joj je Severina omiljena pjevačica, pa ne čudi što je upravo njenu pjesmu izabrala da se predstavu žiriju na muzičkom takmičenju "Pinkovim zvijezdama". Blagojevićevoj su najveće ambicije da postane pjevačica, a Milan ju je u tome i podržavao.

Ona je u Pinkovim zvijezdama dobila glasove od Bore, Cece, Harija i Marine što nije bilo dobro da prođe dalje.

(kurir)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.