Megan Foks:
Megan Foks i Brajan Ostin Grin

Zaljubljeni kao prvog dana

Megan Foks: "Među nama se desila intenzivna hemija"

Tokom nedavnog gala dešavanja “Ferrari's 60th Anniversary”, održanom na Beverli Hilsu, Megan Foks prokomentarisala je svoj susret i vezu sa suprugom Brajanom Ostinom Grinom...

Zvijezda filma “Nindža kornjače” otkrila je da je njena povezanost sa četrdesetjednogodišnjim glumcem toliko jaka da ima utisak kao da su se znali i u prethodnim životima. 

Opisujući njihov prvi susret, lijepa glumica je izjavila: “Odmah smo primijetili jedno drugo, među nama se dogodila intenzivna hemija. Oboje smo to osjetili”. 

“U roku od nedjelju dana rekao mi je da želi da me oženi. Ubijeđena sam da smo mnoge prethodne živote proveli zajedno”, dodala je Megan. 

Zanosna brineta, koja sa Brajanom ima dva sina i maćeha je njegovom sinu iz prethodnog braka, rekla je da uživa u tome što je okružena muškarcima u svom privatnom životu. 

“Obožavam svoju porodicu – osjećam se kao da kod kuće imam mali fudbalski tim koji vodiu računa o meni. Volim što sam u centru njihove pažnje”, zaključila je Megan

(super žena)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.