Podnijeta krivična prijava protiv Emira Hadžihafizbegovića!
Emir Hadžihafizbegović

Glumac prekoračio dozvoljenu brzinu

Podnijeta krivična prijava protiv Emira Hadžihafizbegovića!

Opštinskom državnom tužilaštvu u Kutini policija je juče podnijela krivičnu prijavu protiv bosansko-hercegovačkog glumca Emira Hadžihafizbegovića zbog izazivanja saobraćajke na autoputu kod Novske, u kojoj je jedna osoba poginula, jedna teže, a jedna lakše povrijeđena. Naime, policija tvrdi da je Hadžihafizbegović prekoračio dozvoljenu brzinu, odnosno da se nije prilagodio uslovima u saobraćaju.

- Kilometrima ispred mjesta nesreće bila su upozorenja o opasnosti i usmjeravanju vozila u jednu traku, a brzina je na mjestu nesreće bila ograničena na 60 kilometara na sat - navodi hrvatska policija.

Podsjećanja radi, nesreća se dogodila u nedjelju uveče kod mesta Bročice, gdje je Hadžihafizbegović udario u ženu koja je stajala uz zaustavljen automobil na lijevoj traci autoputa. Sat vremena kasnije u novogradiškoj bolnici ona je podlegla povredama.
Na istom mjestu, nešto ranije, nepoznati vozač je porušio više svjetlećih znakova kojima je saobraćaj zbog radova na autoputu preusmjeravan u desnu traku, pa je i on prijavljen zbog ošećenja signalizacije i bijega s mjesta nesreće. Hadžihafizbegović je nakon saobraćajke primljen u bolnicu gdje mu je operisana ruka, a neposredno prije toga je prokomentarisao da se lijepo osjeća.
- Nisam jako povrijeđen, ne mogu pričati ništa - rekao je Emir u ponedjeljak za “Dnevni avaz”, a prenosi Alo portal.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.