Propala još jedna rijaliti romansa
Kaca i Boris

Raskinuli nakon godinu dana veze

Propala još jedna rijaliti romansa

Pjevačica i maneken raskinuli nakon godinu dana veze.

Katarina Grujić i Boris Stamenković, čija je ljubav planula u rijalitiju Farma, više nisu zajedno, otkriva domaća štampa.

"Da, raskinuli smo. Lijep period je iza nas, ali nismo bili kompatibilni. Želim Borisu svu sreću u životu", potvrdila je Kaća za "Svet".

Pjevačica je u rijaliti ušla kao "zauzeta", i neko vrijeme se klela da neće prevariti dečka, ali su je varnice koje su planule između nje i manekena ipak nadjačale, piše Mondo.rs.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.