Rasel Brend: Uživao sam u braku sa Keti Peri (VIDEO)
Rasel Brend

Britanski komičar

Rasel Brend: Uživao sam u braku sa Keti Peri (VIDEO)

Britanski komičar Rasel Brend je priznao da je uživao za vrijeme braka sa Keti Peri iako su se razveli 14 mjeseci nakon vjenčanja.

Povod gostovanja na Today Show-u bila je promocija njegove knjige "Revolution", ali voditelja to nije spriječilo da postavi pitanje o njegovom ljubavnom životu.

"Zaista sam uživao. Keti je predivna osoba", rekao je Brend.

Par se vjerio 2009. u brak su stupili u oktobru 2010. godine u Indiji. Ipak, fanovi su ostali iznenađeni kada je 39-godišnji Brend podnio zahtjev za razvod krajem 2011.

Peri je razvod doživjela kao traumu, a nakon Brenda promijenila je način na koji gleda ljubav.

"Bila je to smrt jednog sna. Ja sam živjela u bajci, a realnost nije bila takva", rekla je Peri.

(CdM)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.