Kameron Diaz: Za ulogu bih uradila sve!
Kameron Dijaz

Otkrila

Kameron Diaz: Za ulogu bih uradila sve!

Posljednje dvije decenije važi za jednu od najzgodnijih holivudskih glumica i bez ustručavanja priznaje kako se ne protivi skidanju za film, ukoliko to doprinosi liku i radnji filma.

U intervjuu za novi broj magazina Marie Claire, Kameron Diaz otkriva kako bi za ulogu učinila apsolutno sve.

Iako joj nije strano otkrivanje intimnih dijelova tijela, Kameron se ipak nikada nije skinula do kraja ni za jednu od svojih mnogobrojnih uloga.

"Gledaoci su mogli da vide moju zadnjicu iz nekoliko uglova", rekla je simpatična glumica i dodala kako se uprkos tome, nikada nije skinula do kraja.

"Ne protivim se skidanju za ulogu, sve dok je sastavni dio radnje", izjavila je Kameron i dodala kako bi za ulogu učinila apsolutno sve, ukoliko je to potrebno za radnju filma.

(CdM)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.