Bred Pit: Prvo oružje dobio sam u petoj godini
Bred Pit

Sa osam godina naučio da puca

Bred Pit: Prvo oružje dobio sam u petoj godini

Holivudski glumac Bred Pit naučio je da puca sa osam godina, a svoje prvo oružje, vazdušni pištolj, dobio je kada mu je bilo svega pet godina.

Gostujući u magazinu "Radio Times", slavni glumac je izjavio da je još kao dječak naučio da rukuje oružjem.

"Postoji ritual prenošenja oružja tamo gdje sam odrastao. Oružje se nasleđuje od predaka. Moj brat je dobio očevo, a ja dedino još dok sam bio u obdaništu", kazao je Pit.

Sa osam godina naučio je da puca sa svojim ocem i bratom. "Pozitivna strana toga je što me je otac načio da poštujem oružje", naveo je glumac, dodajući da oružje ne služi da se njime olako barata, već samo u samoodbrani.

Prije par godina, Pit je izjavio da se "bolje osjeća uz oružje".

 

(B92)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.