Glumac izbačen iz kafića zbog se*a u wc-u!
Sergej Trifunović

Beograd

Glumac izbačen iz kafića zbog se*a u wc-u!

Nakon što se upoznao sa djevojkom, uputili su se u wc kafića.

Tokom lude žurke u jednom beogradskom kafiću glumac Sergej Trifunović se upoznao sa jednom djevojkom i sa njom otišao u toalet.

Scena je bila kao iz filma. U wc se prvi uputio Sergej, a za njim je krenula i djevojka. Nakon toga su se zaključali i tamo ostali sve do kraja radnog vremena.

Glumca i djevojku prekinulo je osoblje kafića koje ih je zamolilo da napuste toalet jer je radno vrijeme kafića završilo.

Svjedoci kažu kako je Trifunović to nerado napravio i to tek nakon intervencije obezbjeđenja.

sergej

Izvor: Kolektiv.me

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.