Cuca i Šaban bježali od Goce iz vikendice! (FOTO)
Šaban i Goca Šaulić

Folk pjevač uhvaćen na djelu s ljubavnicom

Cuca i Šaban bježali od Goce iz vikendice! (FOTO)

Šaban Šaulić (63) u noći između utorka i srijede ponovo je priveo bivšu zvijezdu „Granda“ Ivonu Negovanović Cucu (23) u svoju vikendicu u Krčedinu.

saban

Ekipa Kurira provela je 24 sata ispred pjevačeve kuće kako bi ljubavnike uhvatila na djelu, a u dvorištu je bio parkiran pjevačicin automobil marke „pežo“, kojim se dovezla do imanja nadomak Beške.

Međutim, nije samo ekipa Kurira otkrila njihov tajni susret već i Šabanova supruga Gordana. Dok smo strpljivo čekali da par napusti svoje ljubavno gnijezdo, ispred kuće nekrunisanog kralja narodne muzike iznenada su se okupili rodbina i prijatelji. Od komšija su saznali da su njegovoj zakonitoj supruzi dojavili da je Šaban u vikendici sa Cucom.

Kako bi prikrio sve tragove preljube, čuveni pjevač organizovao je filmsko bjekstvo svoje ljubavnice. Naime, oko 14 časova Cuca se iskrala na sporedna vrata kuće i legla na zadnje sjedište svog automobila.

Nepoznati čovjek koji je upravljao vozilom brzinom svjetlosti ju je izvezao iz dvorišta i odvezao u nepoznatom pravcu. Za to vrijeme Šaban nije izlazio iz kuće.

saban1
Inače, Šaulić je u utorak veče oko osam sati stigao direktno s aerodroma u vikendicu. Njega je dovezao sin Mihajlo, koji, prema riječima komšija, nije u najboljim odnosima s ocem.
- Mihajlo se na imanju nije zadržavao, već je okrenuo auto i vratio se u Beograd. Znam da jedva progovore riječ zbog situacije u vezi sa Cucom - kaže pjevačev komšija koji je insistirao na anonimnosti.

saban2

Pola sata poslije ponoći svojim kolima stigla je i Cuca, koju je Šaban dočekao na ulaznim vratima. Do kasno u noć gorjela su svjetla na gornjem spratu njegove kuće. Međutim, Goci je neko sutradan dojavio da su njih dvoje zajedno i ona se odmah zaputila ka vikendici u nadi da će se konačno obračunati sa svojom suparnicom. Međutim, do susreta nije došlo - završava izvor.
Tokom jučerašnjeg dana Šaulići nisu odgovarali na pozive.

cuca

Prijetnja Kuriru
PLIVAĆETE SVI PO DUNAVU


Ekipu Kurira prvo je primijetio Šabanov brat, koji je jasno poručio da će ih potopiti u Dunav i pozvati policiju ako iste sekunde ne napustimo Krčedin.
- Ko ste, bre, vi i šta želite od mog brata?! Bolje bi vam bilo da se sklonite. Ako ne uradite onako kako vam kažem, mogli biste u Dunavu da završite - uputio je prijetnje pjevačev rođak.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.