Zavirite u novi film Anđeline Džoli (VIDEO)
Andželina Džoli

Ekskluzivno!

Zavirite u novi film Anđeline Džoli (VIDEO)

Oskarovka Anđelina Džoli režira i producira film "Nepokoren“, epsku dramu koja prati nevjerovatan život olimpijca i ratnog heroja Luis "Lui“ Zamperinija (Džek O'Konel).

Luis pored još dva člana posade, preživio je u čamcu 47 dana poslije gotovo fatalnog pada aviona u drugom svjetskom ratu, da bi ga zatim uhvatila japanska mornarica i poslala u zatvorenički logor.

Adaptiran po uzoru na izuzetno popularan roman Lore Hilenbrand, "Nepokoren" oživljava na velikom platnu nevjerovatnu i istinitu Zamperinijevu priču o žilavoj snazi ljudskog duha.

Pored O'Konela, u filmu su i Domnal Glison i Fin Vitrok u ulogama Fila i Meka – avijatičara s kojima je Zamperini izdržao nekoliko opasnih nedjelja u čamcu na otvorenom Pacifiku.

Takođe glume i Geret Hedland i Džon Magaro, ratni zatvorenici koji će se neočekivano zbližiti za vrijeme zatočeništva, Aleks Rasel igra Zamperinijevog brata i u svom prvijencu na engleskom jeziku našao se japanski glumac Mijavi koji igra brutalnog čuvara kampa koji je svima poznat kao "Ptica“.

(Blic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.