Čarli Šin ostavio vjerenicu nedjelju dana prije vjenčanja
Čarli Šin i Skoti Ros

Raskinuli vjeridbu

Čarli Šin ostavio vjerenicu nedjelju dana prije vjenčanja

Čarli Šin i njegova djevojka Skoti Ros raskinuli su vjeridbu nedjelju dana prije vjenčanja, jer je glumac odlučio da se potpuno posveti svojoj djeci, za koje kako kaže u posljednje vrijeme nije imao dovoljno vremena.

Čarli Šin i Skoti Ros su došli do zaključka, kako ne mogu da provedu ostatak života zajedno:

"Skoti i ja smo proveli mnogo lijepih trenutaka zajedno, ali smo zaključili da je najbolje da svako od nas krene svojim putem, jer nećemo uspjeti da provedemo ostatak života zajedno. Moja djeca zaslužuju moju potpunu pažnju više nego što je meni potrebna ova veza. I dalje gajim osjećanja prema njoj i želim joj sve najbolje", rekao je Čarli.

Čarli je nedavno optužen i za pokušaj ubistva svog zubara, koga je tokom kontrole pokušao da ubode nožem.

(CdM)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.