Najzgodniji muškarac na svijetu više nije slobodan
Dejvid Gandi

Dejvid Gandi

Najzgodniji muškarac na svijetu više nije slobodan

Dejvid Gandi, najzgodniji muškarac na svijetu, ali i najuspješniji maneken potvrdio je da je obnovio vezu sa bivšom djevojkom, pjevačicom Moli King.

Iako su se rastali prije tri godine nakon deset mjeseci veze, Dejvid i Moli su obnovili vezu. 

Dejvid je u intervjuu za "Evening Standard“ magazin otkrio kako pop zvijezda, članica grupe "The Saturdays" čak ima i svoj dio ormana u njegovoj spavaćoj sobi. 

"Ukrala je cijeli moj orman“, našalio je zgodni maneken. 

Kako su prenosili strani mediji, Moli i Dejvid su viđeni ljetos na intimnoj večeri kada se i pretpostavlja da su obnovili vezu. Početkom ove godine Moli je raskinula vezu sa američkim producentom Džordanom Omlijem dok je Dejvid okončao vezu sa glumicom Samantom Barks. 

Kada su u pitanju veze sam maneken tvrdi da ponekada zna da bude poprilično nezgodan. 

"Veliki sam perfekcionista i to otežava stvari. Moja bivša djevojka se borila s tim. Sve mora da bude pod konac, sve u kući“, rekao je maneken koji se proslavio u reklami za Dolce&Gabbana parfem "Light Blue“.

moli

(kolektiv.me)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.