Suzana Mančić ponovo skida salo ultrazvukom (FOTO)
Suzana Mančić

Topi kilograme

Suzana Mančić ponovo skida salo ultrazvukom (FOTO)

Iako do Nove godine ima skoro dva mjeseca, Suzana Mančić odlučila je da u 2015. godinu uđe vitka i znatno mršavija, pa se odlučila za tretman uklanjanja sala sa stomaka i butina, piše portal Alo.

Kako „Alo!“ saznaje, voditeljka se u proteklom periodu ugojila, tako da ne može da obuče gotovo nijednu odjevnu kombinaciju, te je sada uzela stvar u svoje ruke i podvrgla se dijeti i metodi topljenja sala putem ultrazvuka.

- Suzana je već izvjesno vrijeme ne može da obuče ništa od garderobe jer se baš ugojila i veoma je nezadovoljna linijom. Odlučila je da stane kilogramima na kraj tako što će do Nove godine da smrša i da u 2015. uđe vitka i mršava. Opšte je poznato da Suzi na srpskoj sceni važi za damu sa oblinama koje je čine seksi, međutim, u posljednje vrijeme su prešle u gojaznost, što je i sama očigledno shvatila.

suzana

Bila je strpljiva na tretmanu

S obzirom na to da Mančićeva vodi računa o svom izgledu, ponovo će dokazati da može biti vitka i zanosna. Inače, nedavno se Suzi požalila prijateljici da će umrijeti gladna i debela, na šta joj je drugarica odgovorila da sve žene u njenim godinama imaju isti problem, a to je gojaznost, koju uz malo truda mogu uspješno riješiti - otkrio je izvor blizak voditeljki.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.