Popularnoj glumici iz serije
Ana Gun

Najomraženija žena na televiziji

Popularnoj glumici iz serije "Breaking bad" prijete smrću

Nakon što je njen lik osvojio neslužbenu titulu jedne od najomraženijih žena na televiziji, glumica Ana Gun, odnosno Skajler Vajt, nastavlja da se suočava sa netrpeljivošću gledalaca i obožavalaca hit serije "Breaking Bad".

Netrpeljivost koja se dosad odnosila na njen lik, sada prelazi granice kritike i svijeta serije pa počinje da se odražava i na njenprivatni život. 

"Imam probleme zbog svog lika. Kritike na račun Skajler sada su postale kritike na račun mene kao stvarne osobe, čak dobijam i prijetnje smrću", objašnjava Gun u intervjuu za New York Times Magazine.

Gun sad ističe da je mržnja prema Skajler toliko velika da je u jednom trenutku očito prešla granicu fikcije i okrenula se prema njoj kao glumici koja je glumila lik supruge Voltera Vajta.

"Je li razlog taj što ne mogu da podnesem ženu koja neće patiti u tišini i podržati svog muškarca šta god da se dogodilo? Ili im smeta što je ona, zapravo, ravnopravna Volteru? Jer uprkos njegovom moralnom padu, on je za njih heroj, a Skajler je, očito, u očima gledalaca, njegova suprotnost. Kreator serije, Vins Giligan, želio je da Skajler bude čvrsta i odlučna žena koja se neće slomiti na prvi znak neke nevolje. I njen moral je upitan, no, na kraju dana, njeni postupci ne vrednuju se istim standardima kao i Voltovi", objašnjava Gun.

(CdM)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.