Luna Đogani: Nije mi bitno da li su mi stvari sa pijace
Anabela i Luna

Anabelina ćerka otkrila

Luna Đogani: Nije mi bitno da li su mi stvari sa pijace

U okviru emisije "Kraljevi stila" Anabela je imala zadatak da promijeni ćerkino odijevanje onako kako ona smatra da je najbolje.

Popularnoj pjevačici se kod ćerke ne sviđa to što je napunila 19 godina, a i dalje se oblači previše ležerno, međutim Luna je imala odgovor.

"Volim svoj stil odijevanja. Najbitnije mi je da se dobro osjećam u onome što nosim, bilo da sam to kupila u Zari ili na pijaci! Ne volim da nosim garderobu u kojoj se ne osjećam prijatno, samo da bi se to drugima svidjelo", objasnila je ona.

Luna je otkrila i na koga se ugleda kada je stil u pitanju.

"Uzori su mi sestre Kardašijan - Kim, Kloi i Kortni, ali ne u svemu, samo u oblačenju. Baš mi se sviđa kako izgledaju", istakla je ćerka popularne pjevačice.

(stil)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.