Stiven Kolins prihvatio ulogu sveštenika pedofila (VIDEO)
Prihvatio ulogu sveštenika koji se suočava sa žrtvom koju je zlostavljao

"Penance"

Stiven Kolins prihvatio ulogu sveštenika pedofila (VIDEO)

Glumac Stiven Kolins nedavno je osumnjičen za pedofiliju, a sad ga možemo vidjeti u filmu u kom glumi sveštenika pedofila.

Stiven Kolins prihvatio je ulogu u filmu "Penance", u kojem se sveštenik pedofil suočava sa žrtvom koju je zlostavljao.

Film je objavljen u martu, a Stivenova žena Fej Grant je bila u potpunom šoku kada je saznala šta je njen, uskoro bivši, muž uradio.

Dvije nedjelje nakon izlaska filma Fej je postala Stivenu mejl, čiji je sadržaj sada objavio "TMZ".

"Iskoristio si ulogu sveštenika kako bi zadobio povjerenje i seksualno zlostavljao djevojčicu. PROSTO MOLIŠ DA TE ZATVORE, STIVENE".

Grant je već u toku brakorazvodne parnice optužila Kolinsa da je iskoristio svoju ulogu u hit seriji "7th heaven" kako bi se približio roditeljima djevojčice koju je posle zlostavljao.

Reditelj filma koji je izašao u martu, Džef Volf, rekao je za "TMZ" da nije znao ništa o Kolinsovoj "mračnoj" prošlosti kada ga je izabrao za spornu ulogu. Nakon što je čuo priče, Volf je objavio da će sav novac od filma donirati fondaciji za zlostavljanu djecu.

 
 
(Blic)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.