Bogatašica prodala svoj Mercedes sa kristalima ?!
Daria Radionova

Na eBayu

Bogatašica prodala svoj Mercedes sa kristalima ?!

Mercedes optočen kristalima kojeg ulicama Londona vozi studentkinja Daria Radionova (21) našao se na eBay aukciji.

Potencijalni kupci za njega su nudili više od 153.000 funti (oko 200 000 eura) iako auto ne vrijedi ni blizu tom iznosu.

Više od 30 ljudi, upitnog ukusa, dalo je svoju ponudu za Mercedes koji se bez kristala prodaje za otprilike 25.000 funti, piše 24sata.hr. No, Daria je još skoro toliko potrošila da bi vrijedni radnici svaku površinu automobila ukrasili Swarovski kristalima. Za to im je trebalo čak dva mjeseca. 

Nakon što je neko vrijeme privlačila znatiželjne poglede svojim automobilom, Daria ga je ponudila na aukciji, a 10 posto od zarade automobila će ići u humanitarne svrhe. Tačnije za azil za životinje koji je izgorio u požaru. 

Potencijalni novi vlasnik će uz sigurnu pažnju okoline dobiti i auto koji je imao dvoje vlasnika te je prešao 91.000 kilometara.

Izvor: Kolektiv.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.