Karleuša puna lijepih riječi za Anastasiju Ražnatović i Cecu! (FOTO)
Jelena Karleuša

Šta bi?

Karleuša puna lijepih riječi za Anastasiju Ražnatović i Cecu! (FOTO)

Pop diva Jelena Karleuša komentarisala je poznate ličnosti koje su se pojavile na crvenom tepihu magazina "Story" i istakla da je po njenom mišljenju Anastasija Ražnatović svojim izgledom uspjela da zasjeni svoju majku, piše Opera-17.

ceca

- Mlada dama koja mi je zapala za oko je Anastasija Ražnatović. Ona je odličan materijal i skrenula je pažnju na sebe pojavljivanjem. Teško je zasjeniti majku koja je bila pored nje, a ona je u tome uspjela - rekla je uvijek iskrena JK!

U istoj emisiji Jelena je odlučila da otkrije i mali dio novog singla koji uveliko radi sa svojim stalnim saradnicima, ali je napomenula da je to "najnebitniji" dio pjesme jer sve želi da sačuva kao veliko iznenađenje za publiku, prenosi Blic portal.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.