Šaban Šaulić otkupio snimak na kojem je intiman s ljubavnicom?
Šaban Šaulić

Iskeširao 1.000 evra

Šaban Šaulić otkupio snimak na kojem je intiman s ljubavnicom?

Folk pjevač Šaban Šaulić iskeširao je 1.000 evra da bi spriječio da snimak na kojem je intiman sa svojom trideset devet godina mlađom ljubavnicom Ivonom Negovanović Cucom završi u medijima.

Folker nije ni znao da ovaj video postoji dok s njim nisu kontaktirali oni koji su do njega došli. Kako se saznaje snimak je nastao krišom u jednoj kafani dok se pjevač ljubio i grlio sa švalerkom, zbog koje ga je, tvrde upućeni, žena Gordana izbacila iz kuće, pa sad živi u vikendici u Krčedinu. Ovaj zapis je dokaz da je kralj narodne muzike u vezi s mladom Cucom, iako on to negira, pa je učinio sve da snimak ne ispliva u javnost, piše Kurir.

''Ovaj snimak je ponuđen jednim dnevnim novinama, ali se njegov vlasnik predomislio, pa ga je prodao na drugoj strani za 300 evra. Osoba kod koje je završio video, kako sam čuo, potom ga je ustupila Šauliću i za to dobila 1.000 evra. Šauliću je bilo bolje da ga sam otkupi i uništi nego da okrene glavu i rizikuje da osvane u novinama. On je želio da taj snimak više ne postoji i zbog toga ga je otkupio'', kazao je  izvor Kurira.

Novinari su pozvali mladića koji je prvi imao snimak i on je potvrdio da ga je prodao drugoj osobi.

''Prodao sam snimak jednom liku tako da nije više u mom posjedu. Mislim da će ga odnijeti Šabanu, to je i najbolje'', rekao je mladić.

Novinari su pozvali i Šabana za komentar, ali je on bio veoma nekulturan i vulgaran.

Ni njegova žena nije bila raspoložena za priču, piše Kurir.

Cuca je bila  nedostupna za komentar.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.