Da li znate čija je ovo ruka?
Sara Džesika Parker

Pogađajte

Da li znate čija je ovo ruka?

Svako ima slabu tačku na svom tijelu, za ovu glumicu su to ruke.

Sara Džesika Parker ima 45 godina, međutim, njena šaka kaže drugačije. Ruke ove holivudske zvijezde izgledaju kao da "njhova vlasnica" ima nekoliko decenija više.

Sara Džesika Parker bila je, kao i uvijek, odlično odjevena. Stil koji je imala kao Keri Bredšo u seriji "Seks i grad" glumica primjenjuje i privatno. U njenom oblačenju nema ničeg očekivanog i nema strogog držanja pravila. 

I dok za poznavanje mode, može da dobije najviše ocjene, kada je riječ za brigu o svom zdravlju, Sara je daleko nemarnija. 

Glumicu su često pratile glasine da pribjegava ekstremnim dijetama i treninzima. Jedno vrijeme je , kako su pisali strani mediji, sumanuto vježbala,  uz odlaženje na časove joge i pilatesa, trčala je po 10 kilometara dnevno.

Gladovanje joj često nije bilo strano, a njena želja da izgleda premršavo zabrinjavala je njene prijatelje. Uz naslove da je Sara Džesika Parker modna ikona, išli su natpisi da se glumica bori sa anoreksijom. 

Sara je nedavno najavila početak snimanja filma "Seks i grad 3".

sara
(kolektiv.me)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.