Druga strana Amal Alamudin: Smirena, pametna i posvećena
Amal Alamudin

Vratila se na posao

Druga strana Amal Alamudin: Smirena, pametna i posvećena

Malo više nakon dvije nedjelje od vjenčanja sa glumcem Džordžom Klunijem, britanska advokatica Amal Alamudin vratila se na posao.

Amal je doputovala u Atinu 13. oktobra kako bi se sastala sa grčkim premijerom Antonisom Samarasom i posredovala u jednom od najvećih svjetskih kulturno-imovinskih sporova oko vlasništva nad neprocjenjivim grčkim skulpturama. Naime, one su stare više od dvije hiljade godina, a viševjekovna borba oko vlasništva između Grčke i Britanije nikako da se okonča. 

Njen suprug Džordž Kluni, takođe se vratio poslu i promoviše svoju novi sci-fi avanturu „Tomorrowland“.

Ipak, dok je Amal bila na poslovnom putu njene kolege su govorile za magazin „Pipl“ sve najljepše o njoj. 

"Ona je smirena, veoma inteligentna i nevjerovatno posvećena. Ovaj slučaj pokazuje da ona želi da bude samo svoja. Njena karijera se nastavlja tamo gdje je stala prije vjenčanja“, rekao je jedan od njenih saradnika, a prenosi super žena.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.