Topalka supruga izbacila iz stana, sad živi u hotelu!
Topalko i supruga Vesna

Zbog švaleracije

Topalka supruga izbacila iz stana, sad živi u hotelu!

Milan Topalović Topalko još ne može da se vrati kući, odakle ga je izbacila supruga Vesna zbog, kako tvrde upućeni, nevjerstva.

Poznati pjevač zato već izvjesno vrijeme živi u hotelu čiji je vlasnik njegov blizak prijatelj. Topalko vjeruje da će njegovu životnu pratilju, s kojom je 17 godina u braku i imaju jednu ćerku, proći bijes i da će uspjeti da riješe nesuglasice, te da će ponovo dijeliti krov nad glavom. Samo iz tih razloga on za sebe nije iznajmio stan. Našao je privremeno rješenje i zasad je u hotelu na Vidikovcu, u kojem je boravio i dok se takmičio u „Zvijezdama Granda“, kad se i sprijateljio s njegovim vlasnikom.

Nada se pomirenju

- Posljednjih mjeseci Milan i Vesna su u zategnutim odnosima. Ona nije htjela da mu oprosti prevaru, i to s dvostruko mlađom djevojkom, već mu je rekla da pokupi svoje stvari i napusti stan koji su kupili novcem od nagrada koje je Topalko osvojio pobjedivši na „Farmi“ i na „Grand festivalu“. Pošto nije imao kud, živi u hotelu na Vidikovcu - tvrdi izvor, blizak pjevaču.

Ovim povodom redakcija portala Kurir je pozvala Topalka, koji nije demantovao saznanja, ali odbio je da govori o svom privatnom životu.
- Svaki put ponavljam da me ne zovete kada hoćete da me pitate nešto o mom privatnom životu. I vrapci na grani znaju da o tome neću da govorim za novine. Ne volim da zabadate nos u moj život i život moje porodice. Idite kod Zdravka Čolića, koji je moj uzor, pa će vas i on zamoliti da o njegovim intimnim stvarima i porodici ne pišete. Ja nisam tračara. Ima mnogo mojih kolega koji vole da se priča i piše šta rade kad se svjetla ugase, ali ja nisam među njima - rekao je Topalko, koji je naglasio da može da govori samo o svojoj karijeri.

Priča samo o poslu

- Sve što ima veze s poslom rado ću vam reći. Eto, spremam se za Grand festival, na kome ću se pojaviti s novom pjesmom. Kakvo je vrijeme došlo, ja hvala bogu radim, imam tezge i to je dovoljno da znate o meni. Budite dobri sa mnom jer vam neću dati intervju kad postanem velika zvijezda - poručio je Milan Topalović.

Prva kriza tokom „farme“
ŽENA BILA LJUTA ZBOG SANDRE OBRADOVIĆ


Milan Topalović je, prema pisanju pojedinih medija, već bio pred razvodom prije četiri godine, kad je učestvovao na „Farmi“ i potom pobijedio. Tada se pričalo da njegova supruga ne može da podnese pjevačev blizak odnos sa Sandrom Obradović u rijalitiju, zbog čega je željela da ga napusti. Do toga nije došlo - sačekala ga je po izlasku i sve nesuglasice su riješili. Sad su opet zapali u krizu, za koju Topalko vjeruje da će je uspješno prebroditi, piše Kurir.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.