Neda Ukraden očarala engleske medije!
Neda Ukraden

SEKSI BAKICA

Neda Ukraden očarala engleske medije!

Britanski tabloid Dejli Ekspres pisao je o drugom nastupu Nede Ukraden u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" kada je glumila u popularnom mjuziklu "Čikago"

Poslije prvog nastupa Nede u ovom šou programu kada je imitirala Bijonse, čuveni dnevni list Dejli Mejl pisao je o njenom seksi nastupu.

Nedjelju dana kasnije, u drugoj epizodi Neda je imala zadatak da zajedno sa glumicom Jelenom Gavrilović izvede sceni uz mjuzikla "Čikago".

Nije samo nad ostavila bez teksta kada se pojavila oskudno obučena i "bacala" plesače po podu, već su to opet primijetili Englezi koji su ovoga puta objavili članak o njoj u Dejli Ekspresu.

Pod naslovom "Pogdledajte: Seksi pjevačica zadivila žiri u oskudnoj odjeći - u 64-toj godini".

526228tlzp2191014fotopromoprvatv35ff1

List piše u tekstu da je Neda imala provokativan nastup i da je za to dobila i ovacije:

"Izazovna bakica, obučena u crni triko njihala je kukovima prije nego što je bacila baletana na pod. Pjesmu je završila tako što je podigla nogu na sto tik ispred sudija."

Cio tekst možete pogledati OVDE

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.