Rada Manojlović: Ljekari mi zabranili da pjevam, moraću da ih poslušam!
Rada Manojlović

Problem sa glasnim žicama

Rada Manojlović: Ljekari mi zabranili da pjevam, moraću da ih poslušam!

Pjevačica Rada Manojlović ima tužnu vijest za svoje fanove koju je objavila na svom Fejsbuku.

Rada ima problema sa grlom, pa će neko vrijeme morati da prestane da pjeva na neko vrijeme. Ona je u svom statusu napisala da nikada nije otkazivala nastupe, ali da će se ovog puta to desiti.

"Prije svega, vi znate da sam ja neko ko nikada nije otkazao ni jedan nastup, bez obzira koliko mi je zdravstveno bilo loše. Često sam se oglušavala o savjete ljekara, pa sam mnogo puta pjevala pod velikim prehladama, pod temperaturama i kad sam se osjećala jako loše i iscrpljeno... Čak sam pjevala sa ukočenim leđima, u patikama, pod velikim bolovima, iako su mi doktori to zabranili. Mnogo puta sam išla svjesno protiv svog zdravlja, u želji da ne iznevjerim nikog od vas, koji me čekate svaki put u nekom drugom gradu, diskoteci. Nažalost, sada sam zbog problema sa grlom koji imam već dva mjeseca, od koga nikako ne mogu da se oporavim jer konstantno radim (ali i zbog upozorenja doktora da mi je neophodan odmor od mjesec dana, da bi se grlo odmorilo i vratilo u formu), primorana da otkažem sve nastupe u novembru. Samim tim, pomjeriću i premijeru novog albuma, jer ne želim da to bude traljavo odrađeno i da se ne pojavljujem u emisijama i promovišem pjesme kako treba. Vi ne zaslužujete tako nešto, već samo najbolje, i ja želim da vam to pružim. Unaprijed vam hvala na razumijevanju i strpljenju, ovdje je ipak zdravlje u pitanju, moram malo da mislim na sebe, nemojte mi to zamjeriti i znam da ćete me razumjeti...", piše u Radinom statusu.

(kurir)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.