Kaća: Jela sam hranu koja
Kaća Živković

Po receptu Maje Nikolić

Kaća: Jela sam hranu koja "uveličava" grudi!

Ja sam samo malo bolje jela. Hranu na kojoj piše da "uveličava" grudi, našalila se pjevačica

Pjevačica Katarina Živković, koja je prije osam mjeseci raskinula dugogodišnju vezu sa manekenom Banetom Jankovićem, otkrila je da je ugradila silikone u grudi i zadnjicu i da je veoma zadovoljna kako je uspjelo i da svima može da preporuči svog ljekara. Međutim, Živkovićeva se našalila:
"Ja sam samo malo bolje jela. Hranu na kojoj piše da uveličava grudi i što se više jede to su grudi veće", našalila se pjevačica u Premijeri i dodala da će rado preporučiti svog hirurga.
Ako se sjećate prije nekoliko godina Maja Nikolić je na pitanje novinara da li je uvećala grudi odgovorila da je jela plazma keks i tako su joj grudi i narasle... Ok.
Podsjetimo, Kaća je u jednoj privatnoj klinici u tajnosti povećala svoje grudi dobrom četvorkom, a sve vrijeme uz nju je bila njena mama Verica.
(alo)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.