Srpske zvijezde koje su imale najveće transformacije
Soraja

Od Soraje do Rasima Ljajića

Srpske zvijezde koje su imale najveće transformacije

Glumica Rene Zelveger pojavila se prije nekoliko dana na crvenom tepihu u najblažem slučaju neprepoznatljiva. Holivud voli mlađe i slađe, ali primjere drastičnih promjena fizičkog izgleda imamo i u Srbiji.
Neke danas izgledaju mlađe nego prije nekoliko godina, druge starije, a zajedničke su im nevjerovatne transformacije.
 
Soraja

soraja

Soraja se ne stidi da kaže da je vršila korekcije na sebi. Ona je dva puta operisala grudi, operisala je nos i uvećala usne. Što se ostalih dijelova tijela tiče, ona tu ništa ne bi dirala. I, da. Soraja nadograđuje i kosu, a jedna nadoradnja košta 1.000 eura.

Emina Jahović

emina jahović

Emina Jahović je danas jedna od najljepših žena na estradi. Ako uporedimo njene slike iz 2006. i sadašnje, promjena je evidentna.

Jovana Nikolić

Jovana Nikolić

Jovana Nikolić, pjevačica i nevjenčana supruga Marka Miškovića, pojavila se na muzičkoj sceni prije desetak godina. Jovana sada nije ni nalik onoj slatkoj djevojčici koja je bila kada je počinjala. Danas se čini mlađom nego prije nekoliko godina, lice joj je uže, a kosa smeđa. Na fotki lijevo je Jovana iz 2010., a desno iz 2014.

Dara Bubamara

Dara Bubamara

Dara je 90-ih godina imala hit "Košava sa Dunava". Ako pogledate fotografiju iz tog vremena i današnju, teško je i povjerovati da se radi o istoj osobi.

Rasim Ljajić - promjena i bez hirurgije

Rasim Ljajić

Od 2000. kada je postao ministar za nacionalne i etničke zajednice u Vladi SRJ, preko titule ministra za ljudska i manjinska prava uz niz drugih tijela kojima je koordinirao, Rasim je 14 godina čini se podnio teško. Prorijeđena kosa i kilogrami više, samo su dokaz da nije lako baviti se politikom i biti super dasa sve vrijeme.

(24sata.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.