Selena Gomez i Orlando Blum zajedno
Selena Gomez i Orlando Blum

Više nije tajna

Selena Gomez i Orlando Blum zajedno

Već neko vrijeme se šuškalo kako je mlada pjevačica Selena Gomez, koja iza sebe ima vezu sa Džastinom Biberom, sad u ljubavnoj vezi sa Orlandom Blumom.

Iako su Selena i Džastin nekoliko puta raskidali vezu i ponovo se mirili, mladi Biber posljednjim romantičnim izjavama na društvenim mrežama nije je više mogao vratiti.

A sad je i otkriveno zašto - Selenino srce osvojio je 37-godišnji glumac. Američki fotografi uspjeli su da uhvate Orlanda i Selenu na aerodromu u Los Anđelesu dok su se ukrcavali na privatni let i navodno otputovali u Orlandovu rodnu Kanadu.

(CdM)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.