Zašto je Bred Pit pljunuo Zaka Galifianakisa? (VIDEO)
Bred Pit i Zak Galifianakis

Evo odgovora

Zašto je Bred Pit pljunuo Zaka Galifianakisa? (VIDEO)

Zvijezda hit filmova "Mamurluk 1, 2 i 3" već nekoliko godina vodi "Between Two Ferns", humoristički serijal koji se emituje na Internetu. Gosti su mu razne poznate ličnosti. Ovog puta Zak je ugostio Breda Pita.

Emisija "Between Two Ferns"  je nagrađena Emijem, a Zak je imao prilike da u svom šouu razgovara sa Natali Portman, Bredlijem Kuperom, Dženifer Lorens, Džastinom Biberom i mnogim drugim poznatim ličnostima.

Zak Galifianakis

U ovoj emisiji, Galifianakis je razgovarao sa Bredom Pitom koji je došao da promoviše svoj film "World War II".

Naravno, Zak mu je postavio samo jedno pitanje vezano za film. Onda ga je "ubacio u mašinu" i postavljao mu pitanja koja bi svakog postidjela.

Uslijedila su pitanja, zašto jedan od najvećih frajera u Holivudu ne voli da se tušira, kako to da nikada ne igra neko nacistu kada izgleda kao "Ostvarenje Hitlerovog sna" i da li Bred može nekada da "dobije boju", s obzirom da stalno živi u sjenci svoje supruge Anđeline Džoli?

bred.jpg

Na kraju, Bred više nije mogao da izdrži, pa ga je pljunuo. Naravno, sve je šala.

Vrijedi pogledati maestralnog Galifianakisa i standup komičara Luisa C.K koji se pojavljuje u jednom trenutku.

Pogledajte video:

(kolektiv.me)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.