Keli Bruk opravdala titulu
Keli Bruk

Seksi kalendar

Keli Bruk opravdala titulu "najljepših grudi"

Žena sa najljepšim grudima na svijetu po mišljenju renomiranim svjetskih estetskih hirurga u potpunosti je opravdala ovo laskavo zvanje pozirajući za seksi kalendar. Keli Bruk, koja se ne boji da pokaže svoje zanosne obline, i ovog puta je ostavile milione muškaraca bez daha.

Keli je pozirala u seksi donjem vešu u više izazovnih poza, i dokazala po ko zna koji put da niko ne zna da zagolica maštu kao ova ljepotica bujnih oblina.

Sa isfeniranom kosom punom volumena, Keli zaista izgleda zanosno - i to svakog mjeseca u drugoj kombinaciji. Crveni svileni grudnjak i tanga gaćice u paru najavljuju jako vreo avgust.

Ljepotica koja se nedavno pomirila sa vjerenikom Dejvidom Mekintošom, nije poznata po tome da se stidi da pokaže obline, pa je tako i ovog puta bila i te kako hrabra. Njen zvanični kalendar za 2015. godinu planuo je, baš kao što je bio slučaj i prethodnih godina.

Keli se svojski potrudila da ispoštuje svačiji ukus, pa se tako pojavljuje u crnom vamp vešu, u crvenim senzualnim komadima ali i u svijetloroze čipkastoj spavaćici, za one romantičnijeg duha, piše Ženablic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.