Vlada Stanojević imao tešku saobraćajnu nesreću (FOTO)
Vlada Stanojević

Na autoputu Novi Sad-Subotica

Vlada Stanojević imao tešku saobraćajnu nesreću (FOTO)

Vladimir Stanojević je prije nekoliko dana na autoputu Novi Sad-Subotica doživio saobraćajnu nesreću - isprevrtao se kolima. Kako „Alo!“ saznaje voditelj je u mračnom dijelu puta naletio na gumu koja je stajala nasred puta i usljed siline udarca krenuo da se prevrće po putu.

- Vlada je pukim čudom ostao živ. Pri brzini od oko 120 km na sat naletio je na traktorsku gumu koja je stajala na putu i udario u nju. Usljed udarca počeo je da se prevrće i tumba po putu. Bilo je strašno gledati taj prizor.

Srećom ponio se pribrano u toj situaciji i uspio je koliko-toliko da izmanevriše, pa se ovaj udes nije tragično završio. Brzo je na lice mjesta izašla policija, ali i Hitna pomoć, koja je pregledala Vladu. Konstatovane su mu lakše tjelesne povrede, a policajac kada je vidio Stanojevića samo mu je rekao: „Momak ti si ludom srećom živ“ - govori dobro obaviješten izvor.

Stanojević po povratku iz Beča imao udes

Kako dalje izvor navodi, Vlada se vraćao iz Beča, gdje je vozio devojku Ana Mariju na avion za Barselonu, gdje je umala evropsko prvenstvo. Pošto njihov auto nije bio ispravan pozajmili su kola od Anine majke, koju je Vlada odmah obavijestio o nesreći. Dogovorili su se da Ani ne govore ništa dok se takmičenje ne završi. Auto je sa mjesta nesreće odvezao AMSS, koji će snositi troškove popravka automobila kome je načinjena gotovo totalna šteta. Kako bi provjerili navode redakcija portala Alo je pozvala voditelja.

- Bilo je stvarno strašno još sam u čudu šta sam preživio. Slaviću taj dan kao drugi rođendan. Udes smo krili od Ane, jer nismo željeli da je to potrese pred takmičenje. Najvažnije od svega je da sam živ i da je moja Ana po drugi put evropski prvak, a kola će se popraviti - rekao je Vlada za “Alo!”.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.