Andreja Pejić postaje majka!
Andreja Pejić

Manekenka prima hormonske terapije

Andreja Pejić postaje majka!

Manekenka Andreja Pejić, otkad je prije tri mjeseca promijenila pol i postala žensko, ima veliku želju da postane majka, zbog čega je počela da ide na hormonske terapije. Naime, Andreja se pohvalila da je prvi put posjetila ginekologa, zbog čega je neizmjerno srećna.

- O, moj Bože. Upravo sam bila na prvom pregledu kod ginekologa. Previše sam srećna da bih sada razmišljala treba li da o ovome pišem na Tviteru ili ne - napisala je manekenka na društvenoj mreži.

- Andreja je bila presrećna kada je promijenila pol, pogotovo jer sada postoje šanse da postane majka, što cijelog života želi. Ona je bila kod ginekologa i počela je da prima hormonske terapije. Prije promjene pola sačuvala je tkivo testisa, tako da može da oplodi jajnu ćeliju i dobije svoje biološko dijete. Njoj je najbitnije to što ima podršku majke i bake, koje navijaju da se Pejićeva što prije ostvari kao roditelj - priča izvor.
Podsjećanja radi, manekenkina mama Jadranka je nedavno izjavila da će podržati Andreju ako bude željela da usvoji dijete.
- Uvijek može da usvoji dijete, jer toliko ima nesrećne djece na svijetu bez roditeljskog staranja. Sigurna sam da bi im ona pružila bolju budućnost, jer je Andreja, ne zato što je moje dijete, jedna zaista divna osoba - rekla je Jadranka, a prenosi portal Alo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.