Arapi nude Hurem vilu od milion dolara!
Merjem Uzerli

Ako joj se svidi

Arapi nude Hurem vilu od milion dolara!

Jedan od šeikova u Dubaiju je veliki obožavatelj glumice Mirjem Uzerli, koja je igrala Hurem, pa je najavio da će joj kupiti vilu sa sedam soba, devet kupatila, bazenom i teretanom ako joj se svidi.

Glumica, najpoznatija po ulozi vatrene Hurem u seriji Sulejman Veličanstveni, u Dubaiju će predstaviti novi projekat. Arapi su oduševljeni njenim dolaskom i na korišćenje će Mirjem Uzerli (32) dati luksuznu vilu koja vrijedi milion dolara.

Na raspolaganju će imati sedam soba, devet kupatila, bazen i teretanu. Jedan od tamošnjih šeikova njen je veliki obožavatelj pa je najavio da će joj kupiti tu vilu ako joj se svidi, piše 24 sata.hr.

Arapi su mislili i na njenu devetomjesečnu ćerku Laru tako da su zaštitili sve oštre ivice u kući. U Dubaiju će provesti nedjelju dana, a mnogi obožavaoci putem društvenih mreža jo šalju poruke kako jedva čekaju njen dolazak.

"Arapi me uvek lijepo ugoste, a ja se najviše radujem njihovim specijalitetima", rekla je čuvena Hurem.

(Blic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.