Šakira pokazala trudnički stomačić (FOTO)
Šakira

Fotografiju objavila na Instagramu

Šakira pokazala trudnički stomačić (FOTO)

Pjevačica je dugo krila od javnosti da je ponovo trudna, a sada je ponosno pokazala trudnički stomačić!

Kolumbijska muzička zvijezda Šakira dugo je od svjetske javnosti krila vest da će ona i fudbaler Džerard Pike postati roditelji po drugi put.

sakiratrudnapike

Nakon priznanja, Šakira je riješila da po prvi put sa svojim fanovima podijeli sliku na kojoj se jasno nazire njen trudnički stomačić.

Inače, informaciju da je ponovo u drugom stanju su otkrili njeni roditelji, a i ona je potrvrdila na društvenoj mreži tviter. Njeni roditelji su srećno istakli da se raduju što će ponovo dobiti unuka, prenosi portal 24sata.rs.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.