Nole za porođaj platio 10.000 eura!
Nole i Jelena

Bolnica „Princeza Grejs“

Nole za porođaj platio 10.000 eura!

Najbolji teniser svijeta Novak Ðoković (27) dobio je 21. oktobra sina Stefana. Njegova supruga Jelena Ðoković (28) rodila je u Monte Karlu u bolnici "Princeza Grejs" zdravog dječaka.

Novak je za rođenje sina platio 5.000 eura, budući da je ovaj bolnički centar jedan od skupljih u regionu. Svaki naredni dan u bolnici koštaće ih 1.000, što će na kraju biti oko 10.000 eura.

Inače, bolnica „Princeza Grejs“ sagrađena je 1902. godine i ima 120 kreveta, a porodilište je otvoreno 1949, za šta je bio zaslužan princ Renije.

Kompleks "Grejs Keli", u kojem se porodila Jelena, počeo je da radi 1958. godine.

(Kurir)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.