Pjevačica lagala da je bila seksualno zlostavljana?
Keša

Kontratužba

Pjevačica lagala da je bila seksualno zlostavljana?

Pjevačica Keša je prije nekoliko dana podnijela tužbu protiv svog producenta Lukasa Gotvalda gdje je navela da je on više puta seksualno, verbalno i emocionalno zlostavljao, kao i da je prisiljavao da koristi droge i alkohol.

Nakon Kešine tužbe uslijedila je Lukasova kontratužba, a stvari su se dodatno zakomplikovale činjenicom da je 2011. godine pjevačicu i producenta tužio njen menadžer. 

Tada je Keša na sudu rekla kako je Lukas nikada nije zlostavljao niti napastvovao na bilo koji način.

I dok se stvari ne razjasne na sudu, njen bivši menadžer u svojoj kontratužbi navodi da pjevačica na ovaj način pokušava da uništi njegovu reputaciju poznatog producenta i da na ovaj način pokušava da raskine ugovor kako ne bi platila odštetu.

(CdM)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.