Jelena uz policijsku pratnju izvela Stefana iz bolnice
Jelena Đoković

Zbog sigurnosti

Jelena uz policijsku pratnju izvela Stefana iz bolnice

Novak Đoković se zbog masters turnira trenutno nalazi u Parizu i bio je spriječen da izvede sina i suprugu iz bolnice, ali to su učinili Jelenini roditelji.

Kako "Blic" saznaje iz PR službe Novaka Đokovića, Jelena je sinić napustila porodilište „Princeza Grejs“ , ali bez Novaka Đokovića.

Novak se od subote nalazi u Parizu, gdje ga očekuje masters turnir, ali je sve vrijeme na telefonskoj vezi sa svojom porodicom.  Jelena i Stefan su imali i policijsku pratnju koja ih je zbog sigurnosti pratila do ulaska u zgradu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.