Anđelina Džoli ne može da pobjegne od svoje burne prošlosti!
Andželina Džoli

Ponovo u žiži javnosti

Anđelina Džoli ne može da pobjegne od svoje burne prošlosti!

Ubrzo nakon što je dobila titulu Dame, britanski mediji su podsjetili javnost kakvim je životnim stilom Anđelina živjela prije nego što je postala majka i supruga

Početkom ovog mjeseca, britanska kraljica Elizabeta dodijelila je Anđelini Džoli titulu Dame. To je zacijelo imalo snažan i ne tako pozitivan odjek u Engleskoj, budući da je časopis Loaded odlučio da ponovo objavi intervju koji je slavna glumica dala davne 2000. godine.

A, tada ništa što je pričala nije zvučalo damski. Atraktivna 39-godišnjakinja pričala je o seksu, krađi automobila i potentnim Englezima.
"Ja na seks ne gledam kao na nešto strašno i prljavo. Po meni je to veza koju uspostavljamo sa drugim bićem. Ako provedem dovoljno vremena sa nekim, može da me privuče. Čak i Englezi - vi ste potpuno ludi iza zatvorenih vrata", priznala je tada i dodala kako je automobili veoma uzbuđuju.
"Kada sjedite za volanom i držite mjenjač, jurcate ulicama - to je tako seksi. Ili ako vas neko vozi, pa zatim ubrza...I to je takođe seksi. Naravno da sam imala seks u automobilu. Pobogu, pa ja dolazim iz Amerike. To je dio naše kulture. Ta velika kožna sjedišta...Ooooh", nastavila je danas majka šestoro djece.
Kada je već pričala o automobilima, otkrila je, kako prenosi Dejli Mejl, da uz pomoć vješalice, svjećice i pola teniske loptice može da ukrade motor, a usudila bi se da i to uradi sa automobilom.
"Zavisi koji je auto u pitanju, ali zaista volim automobile i ne bih željela da uništim boju. Sigurna sam da bih mogla da razbijem prozor ili razvalim vrata, ali uvijek je bolje da ga lagano otvorim, aktiviram alarm i uštedjeti vrijeme. Znate na šta mislim?", upitala je novinara.
Zaključak je još jednom bio da je vjerovatno pričala o seksu, a ne o automobilima.

(alo)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.