Tanja Savić: Imam seks nekoliko puta dnevno!
Tanja Savić

Pohvalila se

Tanja Savić: Imam seks nekoliko puta dnevno!

Popularna pjevačica Tanja Savić ponekad se sa suprugom Dušanom Jovančevićem posvađa u javnosti, o čemu svi govore, ali njih dvoje očigledno sve probleme rješavaju seksom. Naime, Savićeva je u emisiji „Amidži šou“ otkrila da svojim suprugom vodi ljubav nekoliko puta dnevno.

- Tanja je došla u emisiju prilično srećna i vesela. S njom su još gostovali Darko Lazić i Emina Jahović. Ognjen se sve vrijeme šalio sa njima i bila je baš zanimljiva emisija. Kako su se svi gosti ostvarili kao roditelji, Amidžić se našalio sa njima i upitao ih je kakav im je sada seksualni život, jer djeca žive sa njima. Naravno, svakako je najzanimljiviji bio odgovor Tanje Savić, koja je objasnila da više puta dnevno ima seks. Kako je to rekla, tako su se svi u studiju iznenadili, ali joj i čestitali na tome - izjavio je za „Alo!“ izvor koji se našao na snimanju ove emisije.

- Ja imam seks svaki dan, više puta dnevno - izjavila je Tanja u emisiji koja će se tek emitovati na Televiziji „Pink“, a zatim je Ognjen upitao da li ona iz tog razloga kasni na snimanje emisija, na šta je Tanja odgovorila:
- Pa da, zbog toga - rekla je Tanja i počela da se smije. Svi u studiju su se zabavljali slušajući Tanjine izjave, pa vjerujemo da Amidžić ove dijelove neće izbaciti iz emisije, te će i gledaoci imati priliku da čuju kako je Tanja pričala o seksu, a nadamo se da će Saša Popović imati razumijevanja za njeno kašnjenje sljedećeg puta.

Prije braka nije imala seks sa Dušanom!

Prije nego što se udala za Dušana, Tanja je pričala da neće stupiti u seksualne odnose prije braka. Naime, u vrijeme kada je dala jedan od intervjua, bila je dva mjeseca razdvojena od svog tadašnjeg dečka, te su je pitali kako je izdržala toliku apstinenciju.
- Ovo ti je najbolje pitanje. Nemam taj problem, pošto to i ne radim. Ništa prije braka! Ja sam ti kao Adrijana Lima. Šalu na stranu, ovo čitaju i djeca i mislim da očekuju da čuju baš ovakav odgovor. Znači, mogu samo da maštam o seksu. Dok se ne udam - rekla je svojevremeno pjevačica, a piše portal Alo. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.