Robi Vilijams pjevao dok mu se žena porađala (VIDEO)
Robi i Ajda Vilijams

Pogledajte

Robi Vilijams pjevao dok mu se žena porađala (VIDEO)

Pjevač Robi Vilijams je oduvijek važio za pravog šaljivdžiju, međutim ovog puta je možda i malo pretjerao kada je uživo prenosio porođaj svoje supruge.

Da stvar bude još gora, Robi je pokušao svojom pjesmom "Candy" da oraspoloži suprugu kojoj ni malo nije bilo do smijeha, jer se u tom trenutku borila sa jakim trudovima.

Međutim, kada je došao do refrena i pokazao na suprugu Aidu da počne da pjeva, uvidio je da to i nije najpametniji potez, pa je brzo ugasio kameru.

Robi i Ajda su u braku od 2010. godine, a imaju i ćerkicu Teodoru Rouz.

(CdM)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.