Slavica Ćukteraš se pomirila sa dečkom
Slavica Ćukteraš i Vlada Avramov

Obnovili vezu

Slavica Ćukteraš se pomirila sa dečkom

Slavica Ćukteraš vratila se svom bivšem vjereniku, golmanu Vladimiru Avramovu, s kojim trenutno uživa kod njega u Italiji, saznaje Kurir.

Iako su vjeridbu raskinuli prije četiri mjeseca, nedavno su shvatili da ne mogu jedno bez drugog, pa su počeli sve češće da se čuju telefonom, dok nisu odlučili da se pomire. Folkerka se maksimalno posvetila svojoj vezi tako da će u narednom periodu na nastupe putovati iz grada Bergama, gdje njen dečko trenutno brani za fudbalski klub Atalanta.

Krije romansu

- Oboje su patili nakon raskida, iako su ostali u dobrim odnosima. U početku su izbjegavali da komuniciraju jer je sve još bilo svježe, ali kasnije nisu mogli da izdrže. Slavici je u tom periodu karijera bila glavna preokupacija i trudila se da poslovnim obavezama skrene misli s prošlosti, međutim, ljubav prema Vladimiru je mnogo jača. Nije mogla da odoli njegovim pozivima i porukama - otkriva izvor i dodaje da se pjevačica ne razdvaja od svog golmana.

- Ona više ne koristi profile na društvenim mrežama, a na telefon se javlja samo porodici jer čak i od svojih prijatelja krije da se pomirila s Vladom. S obzirom na to da zbog svog posla nikad nema mira, Slavica ne želi da joj išta pokvari sreću i odnos s dečkom - rekao je izvor.

Podsjetimo, prije četiri mjeseca pisalo se da je Vladimir ostavio Slavicu i da su se razišli mirno, bez teških riječi. On je samo nekoliko mjeseci prije toga zaprosio folkerku, a zbog svadbe, koja je bila zakazana za sljedeću godinu, krstila se u crkvi na Bežanijskoj kosi.

Ljubav pobijedila

Dok su bili rastavljeni, Avramov je svako veče obilazio noćne klubove i provodio se, a izbrisao je i zajedničke slike sa Slavicom s Fejsbuka.

U toku jučerašnjeg dana redakcija portala Kurir je pokušala da stupi u kontakt i sa Slavicom i s Vladom, ali do zaključenja broja oni nisu odgovarali na pozive i poruke.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.