Robi Vilijams dobio sina
Robi Vilijams

Otac po drug put

Robi Vilijams dobio sina

Britanski pjevač Robi Vilijams postao je otac po drugi put - njegova supruga Ajda Fild rodila je dječaka, objavio je britanski "Indipendent".

Kako navodi list, bivši pjevač grupe "Tejk dat", iznenada je odlučio da snima dešavanja prije porodjaja i objavljuje snimke na internetu. Pa tako na jednom snimku, koji je objavio na svom Fejsbuk profilu, on pokušava da ohrabri i razveseli svoju suprugu koja trpi porodjajne bolove, tako što u bolničkoj sobi igra i pjeva uz pjesmu "Candy".

Par je snimio i video posle porodjaja, u kome su objavili radosnu vijest, uz Vilijamsov duhovit komentar: "Nijedna mama nije povrijedjena prilikom snimanja ovih videa".

Vilijams (40) i njegova supruga Ajda (35) imaju i ćerku Teodoru Rouz , koja je rodjena 2012. godine.

Robi Vilijams je poznat po hitovima "Feel", "Angels", "Suprime", "Millennium", "Rock DJ", "She's the one", "Candy"...

Vilijams je prodao više od 70 miliona ploča širom svijeta. Dobio je 17 Brit nagrada i sedam Eho nagrada. 2004. godine primljen je u Dvoranu slavnih britanske muzike, nakon što je izglasan za najvećeg umjetnika 1990-tih.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.