Stoja obrijala glavu! (FOTO)
Stoja

Promijenila imidž

Stoja obrijala glavu! (FOTO)

Stojanka Novaković Stoja ošišala je pola glave na ćelavo zarad promocije nove pjesme.

Folkerka je smatrala da je promena frizure najbolje moguće rješenje kada je promocija pjesme u pitanju, a njen frizer je to očigledno bukvalno shvatio, pa je Stoji obrijao pola glave.

stoja

Dugu, crnu i bujnu kosu Stoja je sa jedne strane prošarala crvenim pramenovima nalik onim koje je svojevremeno nosila Rijana, dok je drugu polovinu glave obrijala. Pjevačici frizer nije rekao da je ova frizura još prije dvije godine izašla iz mode te da Rijana sada ponovo ima lokne, koje karakterišu ženstvenost. Iz priloženog se vidi da Stoja očigledno ne tjera modu, već reklamu, piše Alo portal.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.