Djevojke, evo čime možete da osvojite Džerarda Batlera
Džerard Batler

Otkrio šta mu je na ženama seksi

Djevojke, evo čime možete da osvojite Džerarda Batlera

Sve zainteresovane dame, obratite pažnju. Jedan od holivudskih frajera, za kojeg ne bi imale apsolutno ništa protiv da nas pozove na izlazak, upravo je otkrio šta mu je na ženama jako seksi, a u pitanju nisu ni grudi, ni duge noge ni oblikovana pozadina.

- Volim žene koje imaju vlastiti modni stil. Bez obzira na to koliko on jednostavan bio, ali da možeš da kažeš da žena to jednostavno zna da nosi. Ponekad kad idem na dodjele, sve mi se to čini poput velike gnjavaže. Onda me tamo dočekaju dotjerane žene s lijepom kosom, šminkom i elegantnim haljinama i one izgledaju tako lijepo i seksi - otkrio je Džerard za InStyle.

- Žena u koju ću se ja zaljubiti je ona koje će izgledati odlično i u večernjoj haljini, ali i u farmerkama, običnoj majici i sandalama. To je moj tip cure - dodao je zavodnik.

Trenutno, Džerard je u vezi s nepoznatom djevojkom, s kojom je ove nedjelje uhvaćen na romantičnoj večeri u suši baru u Los Anđelesu, a noć prije i na košarkaškoj utakmici. Možda joj ne znamo ime, ali barem znamo čime ga je osvojila.

(24sata.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.