Evo s kim Adrijana Lima proslavlja Noć vještica (FOTO)
Porodica Lima

Pogledajte

Evo s kim Adrijana Lima proslavlja Noć vještica (FOTO)

Večeras se proslavlja Noć vještica, jedan od najzabavnijih praznika u Americi, a poznati širom svijeta se trude da još jednim kostimom ostave najbolji utisak na društvenim mrežama.

Jedna od prvih poznatih ličnosti koja je otkrila svoj ovogodišnji kostim je manekenka Adrijana Lima. 

Lijepa Brazilka se maskirala u sirenu i sa zelenom perikom pozira kraj svoje dvije ćerke, Sijene i Valentine, koje su takođe maskirane u sirene, samo što njih dvije nose crvene perike. 

lima

Pored djevojaka je i muškarac maskiran u Posejdona, za kog su mnogi obožavaoci pitali ko je. 

Kraj fotografije Adrijana je napisala: "Srećna Noć vještica od porodice Lima“.

(super žena)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.