Tanja Savić: Neću više da lupam gluposti!
Tanja Savić

Pokajala se

Tanja Savić: Neću više da lupam gluposti!

Nakon što se propisno izblamirala kada je u jednoj emisiji rekla da novinari "kleču" ispred nje, pjevačica Tanja Savić kaže da planira da malo više pripazi šta priča.

Lapsus koji je izazvao brojne podsmjehe na pjevačicin račun njoj nije bio ni malo zabavan.

"Šta sam imala, rekla sam. To ko se pronašao, stvarno mi je žao, ne mogu da liječim takve ljude. Rekla sam šta mi je bilo na duši, olakšala sam se, svi su se pronašli, svi su tužni, a meni je super", rekla je Tanja u jednom intervjuu.

"Više neću da lupam gluposti, kao što znam da lupam, makar priznajem da imam lapsuse, to je sve za ljude. Svi griješimo i političari griješe. Oni se uhvate za jedno slovo koje kažem. Vidite koliko prate moj rad. Sada će oni da prate svaku moju riječ ne bi li ja nešto lupila", zaključila je ona.

(pulsonline)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.