Ava Karabatić piše knjigu? Pročitajte uvod!
Starleta i spisateljica Ava Karabatić

''Rođena s vukovima''

Ava Karabatić piše knjigu? Pročitajte uvod!

Starleta Ava Karabatić se "bacila" na pisanje knjige. Ona je fanovima na Fejsbuku predstavila uvod iz knjige koju je nazvala ''Rođena s vukovima''.
"Exluzivno za vas, moje fanove i prijatelje, predstavljam vam uvodni dio iz moje knjige ''Rođena s vukovima''. Uz mnoge obaveze, učenje, nastupe svaki dan odvojim vrijeme i za pisanje moje autobiografske knjige, napisala je Ava.

UVOD

"Hvala ti mama što si me naučila da budem svoja, je..no ranjiva, ali nikad Lomljiva. Hvala ti što si moje mane pretvarala u vrline i što si me naučila da više cijenim neuspjeh od uspjeha, da kad je teško, nabacim osmeh i zauzmem stav pobjednice.

 

ROĐENA MEDU VUKOVIMA,
Rođena izvan vremena na pogrešnom, a opet pravom mjestu. Rođena da se bori, da ne odustaje i da pokaže ko je i kad svi misle da su Pirovom pobjedom nešto dobili. Rođena među vukovima, koji bi samo da kidaju dok im bijela pena curi niz usta, koji prizor, naravno dragi moji, koja stilska figura je uvijek dobrodošla. Valjda ste shvatili da životinjice su ,,,,
Svi bi da zadaju bol, da grizu, da oglođu do kože, da rane gdje najviše žulja, boli, tako da oporavka nema,,, nema. Da im se pruži prilika, tako bi iz dana u dan, u čoporu su jači, kad su sami, nemaju snage izustiti vokal a kamoli diftong ili cijelu riječ.

Zarili bi zube. Stop. Ona je veća zvijer od svih, zvijer moja uspijeva da se bori za svoj opstanak. Oni lome, ona gleda očima mačke, oni oko nje, pokušavaju ama baš sa svih strana, nokauti, udarci, a ona gleda očima Lavice. Preživjela je ona i kamenovanja, razapinjanja, ali svaki put je Uskrsnula. Urliču, krikovi, podvijeni repovi, kao u nekom filmeku, A Ava posmatra i gleda za njima očima Srne...
 
 
(24 sata)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.